Sch@debutler
0184 61 28 42

 

Wat is Sch@debutler?

Sch@debutler is een initiatief van Baars verzekeringen, waarbij wij in hoofdzaak willen optreden als intermediair tussen de klant en de sch@dehersteller. Maar daarnaast willen wij met de website www.schadebutler.nl ook een platform aan onze relaties bieden op het gebied van schade en alles wat daarbij komt kijken of om schade te voorkomen in de vorm van preventie.

Wat doet Sch@debutler?
Bij schade brengen wij de klant, zoveel mogelijk,  in contact met de juiste hersteller. De hersteller, zal voor snel en vakkundig herstel  zorg dragen. De klant krijgt geen nota, die zal rechtstreeks door ons aan de hersteller worden voldaan.

Zelf Herstellen?
Mocht u graag de schade zelf in eigen beheer willen uitvoeren, dan zijn daar natuurlijk ook mogelijkheden voor. Met een aantal van de aangesloten herstellers hebben wij speciale “Sch@debutler kortingsafspraken” gemaakt, waardoor u uw materialen of vervangende goederen tegen een leuke korting kunt aanschaffen, ook hier bestaat weer de mogelijkheid, dat wij de aangesloten hersteller rechtstreeks betalen.

Filosofie.
De filosofie van Sch@debutler is dat alle betrokken partijen voordeel moeten hebben, dit voordeel is in de basis vierledig:

  • De klant krijgt herstel van zijn schade door een goed en vakkundig bedrijf en hoeft geen nota voor te schieten.
  • De hersteller krijgt klanten/werk aangeboden en krijgt na herstel binnen een afgesproken termijn, direct zijn nota vergoed. Hij loopt hierbij dus ook geen debiteurenrisico.
  • De verzekeraar, heeft door de prijsafspraken die wij maken met de hersteller een lagere schadelast
  • Wij als adviseur hebben een tevreden klant en zowel de klant met schade, als de hersteller ( vaak ook een klant)
Sch@debutler?

Sch@butler:

  • donePersoonlijk
  • doneSnel
  • doneGemak