Sch@debutler
0184 61 28 42

 

Nieuws

27
Sep 19
 
Kerkbuurt 17 Sliedrecht op afspraak geopend.
Door de groei van ons kantoor en onze intensieve samenwerking met www.lukassenboer.nl en www.drechtstedenzekerheid.nl hebben we ervoor gekozen zoveel mogelijk vanuit één locatie te werken, dit om met elkaar u zo goed mogelijk te kunnen bedienen.
18
Okt 17
 
Inbreker komt vaak terug
Bij één op de twaalf mensen die slachtoffer wordt van inbraak, keert de inbreker binnen korte tijd terug. Dat blijkt een analyse van het Verbond van Verzekeraars naar herhaalinbraken.
02
Jun 17
 
Nieuwe sites Baars Verzekeringen online!!
Vanaf heden staan onze vernieuwde websites online! In samenwerking met Internetbureau AddVision en www.mrpost.nl hebben we nieuwe frisse look neer gezet, voor:
06
Apr 17
 
Hoe goed bent u nog op de hoogte van de verkeersregels?
Hoe goed bent u nog op de hoogte van de verkeersregels? Zou u het theorie-examen nog steeds met goed gevolg afleggen? 40% van de verkeersregels is in de afgelopen 15 jaar is aangepast? Maar er zijn bijvoorbeeld ook compleet nieuwe verkeersborden, andere maximum snelheden, wegmarkeringen en ook gewijzigde voorrangsregels...
04
Apr 17
 
barbecue is geen meubelstuk
Een consument bij wie twee prijzige barbecues uit de tuin werden gestolen, kan fluiten naar een schadevergoeding door Aegon. De verzekerde meende dat de barbecues onder zijn inboedelverzekering vielen. Volgens Kifid zijn de roosterapparaten echter niet te kwalificeren als meubilair.
04
Apr 17
 
Huis in Brand
The New Zealand Fire Service, hebben een interactieve ervaring gemaakt van een echte woning brand. Dit laat ook zien hoe snel een brand om zich heen grijpt.
26
Jan 17
 
Brandweer kost Nederlander gemiddeld 63 euro
De brandweer kostte de samenleving afgelopen jaar ruim een miljard euro. Per inwoner is dat omgerekend 63 euro, zo blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
10
Sep 15
 
Nieuwe Sch@debutler: ABS Autoherstel Breedveld
Sinds vorige week hebben wij ook ABS Autoherstel Breedveld aan ons Sch@debutlerconcept toe mogen voegen. Het bedrijf is al een bekende naam in de regio en wij deden al zaken met ABS Autoherstel Breedveld, vanuit de relatie met diverse verzekeraars, waar zij aangesloten hersteller zijn, maar nu dus ook onder de vlag van Sch@debutler. Bij ABS